Menu

Articol

Percheziţii de amploare în judeţe din Ardeal şi Banat. Înclusiv în Caraş-Severin!

Poliţiştii din judeţul Alba au descins în această dimineaţă la domiciliile unor suspecţi din Ardeal şi vestul ţării bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, precum şi la sediile societăţilor comerciale administrate de acestea, Prejudiciul în acest caz este de 1.461.014 lei.

Potrivit Poliţiei Române, este vorba de un număr de 35 de percheziţii, fiind vizate 22 de persoane, în judeţele Alba – şapte percheziţii, Arad – opt, Bihor – patru, Cluj – 11, Maramureş şi Mureş, câte două, şi Caraş-Severin, o percheziţie.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2007 - 2012, suspecţii ar fi creat un mecanism financiar prin care ar fi înregistrat în contabilitatea societăţilor administrate cheltuieli nereale, în baza unor documente contabile fictive, emise de către mai multe firme tip "fantomă".

Poliţiştii vor pune în executare 22 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, precizează surse din poliţie.

Powered by Jasper Roberts - Blog