Menu

Articol

Petrecere mare, cu atacanţi, fundaşi, antrenori, nuntaşi! Dean Beţa a spus DA, la Reşiţa!

Fotbalistul Dean Beţa, fundaş la echipa de primă ligă Juventus Bucureşti, a semnat, astăzi, la Reşiţa, contractul de căsătorie cu Petra, frumoasa reşiţeancă, manager al restaurantului Rogge din municipiu. Astfel, în această după-amiază, după ce au participat la cununia civilă, oficiată de către viceprimarul Adrian Dacica, cei doi tineri, Petra şi Dean, au coborât dintr-un elegant Ducatti alb, în faţa bisericii romano-catolice din cartierul reşiţean Govândari, pe un covor roşu. Nu înainte de a se săruta şi mângâia cu tandreţe. Apoi au fost conduşi în biserică, separat, de către naşi, iar talentatul fotbalist reşiţean şi iscusita întreprinzătoare reşiţeancă au spus DA, de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, devenind soţ şi soţie, credincioşi unul altuia „la bine şi la rău, în timp de sănătate şi în timp de boală”, după cum au declarat în faţa altarului.

Două confesiuni, aceeaşi credinţă, pe un singur teren!

În biserica păstorită de preotul catolic Simon Ciubotaru, au mai fost prezenţi, în mod solemn şi festiv, Lucian, episcopul Caransebeşului, şi Gheorghe Şuveţi, protopopul Reşiţei. Astfel, fotbalul şi dragostea au reunit pentru câteva zeci de minute preoţi şi credincioşi de confesiune catolică şi ortodoxă, pe acelaşi teren.

Stele ale fotbalului, atacanţi, fundaşi, antrenori, nuntaşi!

Printre invitații mirelui şi miresei se află, astăzi, la Reşiţa, stele ale fotbalului românesc, atacanţi, fundaşi, antrenori, nuntaşi, ca de exemplu: Dorinel Munteanu, Daniel Oprița, Gabriel Boștină, Adrian Ropotan, Lucian Varga, Martin Tudor, Florentin Dumitru, Mirel Bolboașă, Valentin Bărbulescu, Remus Chipirliu. De asemenea, Cristian Popescu, cunoscut publicului cu supranumele de Piedone, este aşteptat să sosească în această seară la nuntă, măi!, alături de miri şi invitaţii lor.

Detaliile au fost puse la punct chiar de mireasă!

Organizatorii au avut mult de lucru, iar, înainte de începerea nunţii, de la aceştia am aflat, printre altele: „Începând de vineri s-a descărcat un tir de flori aduse tocmai din Olanda. Decorul se anunță a fi unul spectaculos și toate detaliile sunt minuțios puse la punct, cu atât mai mult cu cât Petra manageriază restaurantul unde se va ține evenimentul și e conștientă de importanța fiecărui amănunt”.

De la Răzvan şi Dani au venit Răzvan şi Buble!

Evenimentul este moderat tot de un reșițean, Răzvan Simion, membru al cunoscutului cuplu de televiziune Răzvan şi Dani. Răzvan a mai adăugat şi el ceva în plus la atmosfera încărcată de iubire şi romantism, întrucât a sosit la nuntă împreună cu iubita sa, solista Lidia Buble.

Powered by Jasper Roberts - Blog