Menu

Articol

Portughezii ne aşteaptă să le culegem zmeura!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caras-Severin  anunţă persoanele interesate că, prin intermediul Retelei EURES, Portugalia oferă un numar de 300 de locuri de muncă în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Persoane interesate nu trebuie să aibă cazier, dar să fie apte pentru munca la câmp. Acest lucru reprezintă un avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură, în recoltarea zmeurei sau în munca desfăşurată în sere. De asemenea, constituie avantaj cunoştinţele de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este obligatoriu.

Data estimată de angajare este sfarşitul lunii februarie, începutul lunii martie. Durata contractului este de trei luni,  iar timpul de lucru este de 40/ore pe săptamână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.

Angajatorul asigură cazare contra cost (2 euro/zi) şi oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii. Salariul de baza oferit pentru culegatorii de zmeură este între 603 şi 1199 euro brut/lună, în funcţie de orele suplimentare lucrate.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Caraş-Severin care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin, care poate fi contactat la sediul din Reşiţa, Strada Traian Lalescu nr. 17 sau la telefon 0255/212160,   pentru a fi inregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Înscrierea se realizează pe baza urmatoarelor documente: copie CI/BI, adeverinţă medicală (apt pentru munca în străinatate) şi CV EUROPASS în limba română.

Powered by Jasper Roberts - Blog