Menu

Articol

Premieră „Prah“. Florin Gabriel Ionescu, directorul Teatrului de Vest Reşiţa revine pe scenă după o absenţă de patru ani

Duminică, 14 octombrie, începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului de Vest reşiţa va avea loc premiera piesei „Prah“. Spectacolul are o distribuţie mai aparte, directroul Florin Gabriel Ionescu, va urca pe scenădin nou pe scenă. „Este prima mea apariţie pe scenă după o absenţă de patru ani. Alături de mine va juca Ildiko Frank, un partener de excepţie şi chiar regizorul piesei“, a spus Ionescu.

Reprezentanţii teatrului reşiţean spun despre spectacolul PRAH că prezintă povestea unei familii tradiţionale, care duce o viaţă modestă, în care greutăţile şi lipsurile cotidiene alternează cu apăsarea speranţelor neînplinite. Cu greu s-ar putea afirma că cei doi membri ai familiei, un bărbat şi o femeie, sunt fericiţi! Cu toate acestea, apare posibilitatea nesperată a îmbogăţirii peste noapte!

Cum se repercutează şocul acesta asupra fiecăruia în parte, asupra familiei, ce înseamnă schimbarea, ce înseamnă grija zilei de mâine, ce înseamnă grija unei averi neaşteptate, ce înseamnă fericirea, sunt întrebări care tulbură cursul vieţii de până atunci a celor doi eroi. În traducere cuvântul PRAH înseamnă PRAF, iar spectacolul este o alegorie cu privire la lucrurile importante din viaţă şi la cele care sunt ca praful spulberat de vânt!

Powered by Jasper Roberts - Blog