Menu

Articol

Prima zi a Color Fest s-a încheiat cu o paradă moto şi concert rock în curtea Universităţii „Eftimie Murgu“

Asociaţia Absolvenţilor Universităţii „Eftimie Murgu“ Reşiţa a dat astăzi, 10 mai, startul primei ediţii Color Fest. Un festival ce se va încheia sâmbătă seara cu concert rock. Astăzi, în curtea înstituţiei de învăţământ superior au avut loc ateliere de prezentare a celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, Jandarmeriei Judeţene şi a Crucii Roşii.

Tinerii au avut parte chiar şi de demonstraţii practice, iar de la ora 18.00 motocicliştii de la Guerrilla MC Reşiţa şi-au dat întâlnire cu studenţii. Alina Bâcleşan, preşedinta asociaţiei organizatoare spune că scopul acestui eveniment este ca studenţii să fie mai implicaţi în comunitate şi să înveţe să pună în practică tot ce acumulează în anii de şcoală.

Prima zi a festivalului s-a încheiat cu parada moto a celor de la Guerrilla MC Reşiţa, alături de echipaje SMURD, ale Jandarmeriei şi Poliţiei. Dan Paici, cel care s-a întors recent din turul României la bordul unei Dacii 1310, a fost încântat să participe şi el la defilare. Acţiunile tinerilor vor continua şi mâine, începând cu ora 16.00 până seara târziu, iar organizațiile și fundațiile reșițene își vor prezenta activitatea prin sesiuni de recrutare, de fundrasing și jocuri de teambuilding. Nu vor lipsi gustările, prezentările și activitățile inedite organizate de „Colegiul Economic” și Liceul de arte „Sabin Păuța” din Reșița. Formația „Mist” va încheia ziua la ora 21.00 cu un program surpriză. 

Sâmbătă, începînd cu ora 13.00, se continuă în aceeași notă de veselie și culoare. La ora 17.30, elevii de la Liceul de arte „Sabin Păuța” ne vor încânta cu prestațiile muzicale, iar de la ora 19.00, „Holly party” alături de Tibi Lorincz și dansuri cu trupa ADC. Seara se va încheia cu ritmurile alerte ale celor de la „Reddok”.

Powered by Jasper Roberts - Blog