Menu

Articol

Primele achiziţii la CSM Şcolar Reşiţa, în perspectiva promovării în liga a II-a de fotbal

Daniel Ene şi Leonard Manole

Echipa de fotbal CSM Şcolar a făcut primele achiziţii de jucători, după ce în pauza competiţională s-a despărţit de Doda, Iova, Poiană, Himcinschi, Ponoran, Bloju, Muselin şi Săndescu, urmând ca şi alţi jucători care au evoluat în tur să plece din Valea Domanului.

Antrenorul principal, Daniel Opriţa, care are mână liberă de la primarul Ioan Popa în privinţa transferurilor şi strategiei cu care va fi abordată partea doua a campionatului, anunţa că va aduce la echipă cinci-şase jucători din ligile superioare, fotbalişti cu experienţă, care vor fi titulari meci de meci şi cu care va încerca promovarea în liga a II-a.

Până acum la echipă au venit Leonard Manole şi Daniel Ene. Manole a mai jucat la Reşiţa, la Metalul, dar şi la FC Argeș, FC Vaslui, Farul Constanța, SCM Argeș şi la ACS Sirineasa, în turul campionatului. Evoluează la fel de bine şi ca mijlocaş stânga, dar şi mijlocaş central.

Daniel Ene este atacant de meserie şi, la fel ca Manole, a îmbrăcat tricoul a mai multor echipe: FC Caracal, FC Olt Slatina, Unirea Slobozia, FC Brașov, Sepsi Sfântu Gheorghe și CS Mioveni.

Echipa antrenată de Daniel Opriţa se va întruni săptămâna viitoare, în data de 17 ianuarie.

Powered by Jasper Roberts - Blog