Menu

Articol

1 Comentariu

Problemele de mediu pot fi sesizate pe o nouă platformă online

WWF-România a lansat o platformă online actionez.ro, care vine în ajutorul celor care vor să semnaleze problemele care pun în pericol mediul înconjurător. Cetățenii care au informații despre cazuri de braconaj, pescuit ilegal, poluare sau alte situații în care natura suferă un abuz, vor avea o formă sigură, care le va proteja identitatea, prin care să se adreseze instituțiilor relevante astfel prevenind activitățile cu impact negativ asupra naturii. Reprezentanţii WWF spun că în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai sensibili când vine vorba de problemele de mediu, dar nu sunt mereu îndrumați corespunzător către autoritățile care ar putea folosi informațiile lor pentru soluționarea problemelor.

Sesizările vor fi redirecționate automat de către platformă instituției căreia îi este destinată. Domeniile în care problemele sunt împărțite sunt ape, păduri, animale sălbatice, poluare și deșeuri. Odată trimisă sesizarea, aceasta va apărea pe harta sesizărilor trimise de toată lumea. Pe măsură ce instituția răspunde sesizării, platforma va arăta gradul de soluționare, în timp real. (Foto:wbmfoundation.blogspot.com)

Comentarii

În Ticvaniul Mare sa tras apă dar fără a se pregăti și rigole pentru scurgerea apei... așa că apa trasă la wc-uri se scurge pe șanțurile pentru ploaie făcute vai și amar de oameni...poluarea este la ea acasă! Mașini de spălat își descarcă apa poluată direct pe șănțulețe...sunt ulițe care fie seceta fie nu... apa poluantă tot în micile șănțulețe stă...oare mediul de voie să dai drumul la apă fără a avea mai întâi rigolele de scurgere..?...

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog