Menu

Articol

„PSD şi ALDE nu ţin cont de nimic. Fac legea pentru a se proteja”, susţine Valeria Schelean-Şomfelean

 „Astăzi este o zi tristă. PSD-ALDE legalizează furtul din banii publici și abuzul în serviciu în România!“, a declarat deputatul PNL Valeria Schelean, după ce Camera Deputaților a adoptat ieri proiectul care aduce modificări importante la Codul Penal.

Modificările aduse Codului Penal au fost adoptate cu 167 de voturi pentru 97 împotrivă, 19 abțineri, Camera Deputaţilor fiind for decizional, după ce marţi inițiativa a trecut şi de Senat. Cei patru deputaţi PSD din Caraş-Severin au susţinut proiectul, şi doar Valeria Schelean-Şomfelean a votat împotrivă.

„PNL se opune categoric acestor modificări la Codul Penal. În fiecare moment al dezbaterii, am folosit toate mijloacele avute la dispoziție pentru a împiedica această majoritate toxică să își bată joc de oamenii cinstiți și serioși din țara asta! PSD și ALDE nu țin însă cont de nimic. Fac legea exact așa cum au nevoie pentru a se proteja!“, a declarat deputatul liberal de Caraş-Severin Valeria Schelean.

Parlamentarul liberal precizează că, după votul de ieri din Parlament, PNL va contesta la Curtea Constituțională noua formă a Codului Penal.

Powered by Jasper Roberts - Blog