Menu

Articol

Reprezentanţii IMM-urilor din Caraş-Severin au bătut palma cu ADR Vest

Reprezentanţii a 18 microintreprinderi, intreprinderi mici şi mijlocii din Caraş-Severin, Timiș, Arad și Hunedoara au fost chemați ieri, 5 februarie 2018, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest, pentru a semna contractele de finanțare. Finantarea nerambursabila obtinuta de aceste companii este acordată în cadrul Regio-Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, axa prioritară 2 „Îmbunătăţirea competitivităţii intreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 A. – Microintreprinderi şi Prioritatea de investitii 2.2 IMM. Proiectele contractate cumulează o sumă de peste nouă milioane de euro.

Firmele care vor primi finantare activeaza în sectoarele: construcţii, industria prelucrătoare, fabricarea mobilei, betonului, fabricarea instrumentelor şi dispozitivelor medicale, fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat, a utilajelor pentru prelucrarea maselor plastice, a ambalajelor din plastic, precum şi operatiuni de mecanică generală, dar şi în domeniul hotelier, activităţi recreative, de realizare a înregistrărilor audio şi editare muzicală precum şi sănătate.

„Prin implementarea acestor proiecte se vor achiziţiona echipamente, inclusiv programe informatice, care vor contribui la cresterea competitivitatii economice, la dezvoltarea de noi produse sau servicii, precum şi la crearea de noi locuri de muncă“, se arată în comunicatul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest.

Tags: 

Powered by Jasper Roberts - Blog