Menu

Articol

Reşiţeanul Andrei Precup revine în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă după zece ani de pauză

Cea de a patra etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop - Memorialul Werner Hirschovel se va desfășura în perioada 29 iunie – 1 iulie, la Reșița, iar la start s-au înscris în total 63 de piloți. Printre aceştia se numără şi reşiţeanul Andrei Precup care a revenit în campionat după zece ani de pauză. Tânărul, spune că va concura doar la Reşiţa, dar promite ca la anul să revină cu forţe proaspete. „Se împlinesc exact zece ani de când nu am mai concurat. Mulţumesc prietenilor care au făcut posibil acest lucru şi sper să nu îi dezamăgesc. Îmi doresc ca anul viitor să găsesc suport pentru a putea merge la toate etapele campionatului”, a spus Precup.

Conform Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, la Reşiţa va reveni şi campionul naţional absolut din 2016, Bogdan Cuzma. De asemenea, nu va lipsi campionul național en-titre Paul Andronic, dar și actualul lider, Lucian Răduț.

Simone Tempestini este și el prezent pentru prima dată la Reșița și va concura la bordul aceluiași Radical SR4, cu care s-a impus la Râșnov, în prima rundă. O altă revenire de marcă este cea a lui Alex Mirea, locul 8 în clasamentul open de anul trecut.

„În total, 47 de piloți vor concura în etapa a patra din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, în timp ce 16 s-au înscris pentru etapele din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2. Printre aceștia și Claudiu Orha, cel care săptămâna trecută s-a impus la etapa de time attack de la Târgu Mureș”, spun cei de la Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Reamintim că în intervalul 8.00-20.00, pe ruta Reşiţa-Caraşova se va închide traficul, doar vehicule cu regim prioritar, pompieri, salvare, poliţie, vor primi acceptul de circulaţie.

Powered by Jasper Roberts - Blog