Menu

Articol

„Sărbătoare în casa ta”, spectacol folcloric de excepţie oferit reşiţenilor

Iubitorii folclorului bănăţean, şi nu numai, vor fi răsfăţaţi în această săptămână cu un spectacol de excepţie susţinut de ansambluri folclorice şi interpreţi de muzică populare dintre cei mai îndrăgiţi din Banat.

În seara zilei de joi, 21 decembrie, începând cu ora 18, în sala Teatrului de Vest, din Reşiţa, va putea fi urmărit spectacolul „Sărbătoare în casa ta”. Participă cunoscutele ansambluri de cântece şi dansuri „Semenicul” şi  „Reşiţeana”, precum şi soliştii de muzică populară: Ramona Viţa, Doriana Talpeş, Ghiţă Colţun-Brancu, Dana Gruescu, Andreea Chisăliţă şi Adriana Botoş.

Spectacolul este organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin (CJCPCT), sub egida Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în colaborare cu Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ion Românu” şi Teatrul de Vest Reşiţa.

Intrarea se face pe bază de invitaţii care se pot ridica de la sediul CJCPCT, situat pe Aleea Buziaş, nr. 6 B, tel. 0255/226698, până în data spectacolului, între orele 8-16.

Powered by Jasper Roberts - Blog