Menu

Articol

Senatorul Marcel Vela nu crede în sondaje!

Ultimele sondaje de opine creditează Partidul Naţional Liberal cu procente diferite, în funcţie de cei care le comandă. Institutele de sondare a opiniei publice din zona de influenţă a PSD creditează partidul condus de Ludovic Orban cu 27% din intenţiile de vot în cazul unor viitoare alegeri, în timp ce sondajul intern al PNL arată un procent de 30%. Senatorul liberal Marcel Vela este sceptic când vine vorba de sondaje.

„Dincolo de acest sondaj efectuat de CURS, pot să vă spun că mulţi dintre cei care nu au venit la vot în 2016 sunt hotărâţi să ia atitudine. Gândiţi-vă, au venit la vot 40% dintre cei cu acest drept, dintre care doar 45% au votat PSD, restul pe altcineva, de asta spun că sondajele nu reflectă întotdeauna realitatea. Ele sunt relative şi nu cred în ele, ci în vocea străzii, în oamenii pe care îi întâlnesc şi îmi spun că sunt nemulţumiţi de această guvernare”, a spus liderul PNL.

Întrebat de ce nu peste tot în ţară oamenii protestează la fel ca aceia din Bucureşti, Marcel Vela a răspuns: „Pentru că oamenii realizează că nu la Reşiţa, ci la Bucureşti se dictează politica naţională. La Bucureşti s-a protestat faţă de o problematică diferită de cea locală, pe tema Justiţiei, de exemplu. În Capitală, ONG-urile sunt mult mai vizibile, mai implicate, spre deosebire de o zonele fără sau cu puţine posturi locale de televiziune”.

Powered by Jasper Roberts - Blog