Menu

Articol

Şoimii Oţelu Roşu smulg 3 puncte de la Ezeriş

Progresul Ezeriş – Şoimii Oţelu Roşu 2-4 (0-0)

Autor: 

Etapa cu numărul 4 a Ligii a IV-a a programat sâmbătă, 29 septembrie, partida dintre Progresul Ezeriş şi Şoimii Oţelu Roşu, meciul celor două nou-promovate în acest eşalon disputându-se pe Stadionul „Gloria” din Reşiţa, acolo unde băieţii antrenaţi de Adrian Enăşescu susţin întâlnirile de pe teren propriu.

Cei de la Progresul au ratat o ocazie uriaşă în minutul 10, când Simion a centrat de pe stânga, iar Roşu, de la doar 2 metri, a trimis peste poartă.

În minutul 42 a fost rândul oaspeţilor să irosească o şansă de a deschide scorul, Ispas trimiţând un lob peste apărarea Progresului, dar lui Nedelcea, aflat în poziţie ideală, i-au lipsit câţiva centimetri pentru a împinge mingea în plasă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 50, după ce Secula, aflat pe aripa stângă, a şutat în bară, iar Marişescu a trimis cu capul, de la 4 metri, imparabil, în stânga lui Grecu.

Egalarea s-a produs în minutul 54, când Dumitru l-a faultat în careu pe Goman, penalty-ul fiind transformat de Caia, care a tras în dreapta lui Varga.

Oaspeţii au trecut în avantaj în minutul 62, în urma unui contraatac în care Ispas l-a angajat în careu pe Caia, iar acesta a trimis, de la 10 metri, în poarta gazdelor. „Şoimii” au mai înscris o dată, un minut mai târziu, când Nedelcea a scăpat singur spre poarta adversă şi, de la 14 metri, l-a lobat pe Varga.

Progresul a redus din handicap în minutul 70, în urma unei faze în care Roşu a centrat de pe partea dreaptă, Secula a făcut stop pe piept şi, din centrul careului, l-a executat pe Grecu.

Scorul final a fost stabilit în minutul 89, atunci când oaspeţii au beneficiat de o lovitură liberă de la 35 de metri, Ispas i-a pasat pe dreapta lui Nedelcea, acesta a centrat în careu, iar Caia, aflat la 12 metri, a trimis în drepata lui Varga, nedându-i nicio şansă portarului gazdelor.

Progresul Ezeriş: A. Varga, A. Bobină, A. Rusnac, P. Măduţă (min. 85, G. Vamanu), N. Marişescu, I. Simion, A. Urlică (85, A. Man), C. Roşu, I. Budai (46, P. Secula), A. Dumitru, A. Leonte; rezerve: G. Buzera, G. Vlad, D. Guţu, A. Spătaru. Antrenor, Adrian Enăşescu.

Şoimii Oţelu Roşu: E. Grecu, A. Bondoc, O. Dan, F. Iacov, S. Opruţ (43, M. Goman), G. Hrudei, A. Ştefan, R. Stava, D. Nedelcea, D. Ispas, S. Caia; rezerve: C. Radu, M. Constantin, I. Gugea, C. Burchelea. Antrenor, Constantin Marcu.

A arbitrat la centru Roberto Svatsinka (Reşiţa), asistat la cele două linii de Paul Miculescu (Caransebeş) şi Daiana Sadovan (Caransebeş).

Observatori: Marius Popescu (Reşiţa) şi Petru Herghelegiu (Bocşa).

Powered by Jasper Roberts - Blog