Menu

Articol

Spitalul Judeţean din Reşiţa a rămas fără director medical. Caius Diaconescu a demisionat

Caius Diaconescu, Cristina Bacer

Scandalul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa dintre conducerea managerială, pe de-o parte, şi medicii Secţiei Chirurgie şi Serviciului de Medicină Legală, pe de altă parte, s-a lăsat cu urmări. Doctorul Caius Diaconescu, cel care asigura interimatul de director medical, a demisionat din funcţia pe care fusese numit în vara anului trecut.

În ton cu lipsa de comunicare a echipei manageriale în relaţia cu presa, purtătorul de cuvânt al spitalului nu ne-a confirmat demisia, ci doar ne-a asigurat că nu este nimic adevărat în această privinţă. Sigur, doamna respectivă respectă ordinele primite, dar de aici şi până la dezinformare a presei este o cale lungă.

Demisia a fost confirmată de preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, dar chiar şi de doctorul Diaconescu. Supărat pe cele apărute în  mass-media în ultimele zile, acesta a refuzat să ne ofere o declaraţie cu motivele gestului său. Tot ce am reuşit să înţelegem e că nu a vrut să se lase târât într-un scandal ieftin şi că Spitalul judeţean se află, din punct de vedere financiar în colaps, iar şansele de redresare pe termed mediu sunt foarte mici.

Din informaţiile noastre, zilele acestea oricum îi expira mandatul interimar pe care îl deţinea din vară, dar nici nu s-a prezentat la examenul pentru ocuparea funcţiei. 

Powered by Jasper Roberts - Blog