Menu

Articol

Sportivii reşiţeni Vlad Ogăşan și Gabriela Tuţă s-au întors acasă din Slovenia cu patru medalii de aur şi una de bronz

Vlad Ogăşan și Gabriela Tuţă sunt de doi ani şi jumătate parteneri de dans în cadrul Clubului Mystic Reşiţa şi cei mai buni prieteni. Petrec multe ore pe zi împreună, muncesc enorm de mult pentru a-şi atinge scopurile, acelea de a urca pe podiumurile celor mai prestigioase concursuri de dans din lume.

Recent, după ce au primit aprecierea pe plan naţional, alături de părinţi şi antrenori au decis să ţintească mai sus, spre concursurile internaţionale. Şi bine au făcut, chiar în prima zi din luna decembrie au sărbătorit succesul de la Maribor, Slovenia, unde tinerii reşiţeni au obţinut după trei zile de concurs patru medalii de aur şi una de bronz.

Pentru că sunt mândri că sunt români, Vlad a dansat cu tricolorul ca cel mai important accesoriu, iar Gabriela spune că a fost mândră de această decizie, mai ales că cea de a doua zi de concurs s-a desfăşurat chiar de Centenarul Marii Uniri. Reîntorşi acasă, tinerii au fost întâmpinaţi de cei dragi, iar admiraţia pentru munca depusă a venit din partea tuturor.

Antrenorul tinerilor, Alex Holecz spune că anul 2018 a fost unul foarte bun în ceea ce priveşte performanţa sportivilor Clubului Mystic Reşiţa.

„În acest an am participat la numeroase competiţii unde sportivii reşiţeni au obţinut rezultate frumoase. Avem doi vice-campioni ai României, perechea Cristian Stan şi Ariana Cocoşilă, iar Bogdan Kostner şi Andreea Dumitru au obţinut medalie de bronz la Campionatul Naţional de Clase. De semenea, Victor Neda şi Denisa Traleş, antrenaţi de Victor Ghiţescu, au venit acasă cu un loc V la Clasa D Standard Tineret, iar Dejan Bălean şi Andra Petrica, locul VI la Clasa C Latino Tineret. Tot în cadrul Campionatului Naţional de Clase am avut două perechi calificate în semifinală, Vlad Ogăşan şi Gabriela Tuţă, Valentin Pişta şi Giulia Bîrborică”, spune Alex.

Nici juniorii clubului nu s-au lăsat mai prejos, antrenorul sportivilor spune că Vlad Borcheş şi Iulia Borozan au terminat pe locul 20 la Clasa D Juniori I. În ceea ce priveşte copetiţiile internaţionale la care tinerii clubului au participat, Holecz îi menţionează pe Marius Pădurean şi Adelina Stanciu, cei care au obţinut un onorabil loc IV la secţiunea Latino Juvenil II în cadrul unuia dintre cele mai mari concursuri de gen din Europa „Transilvanian Grand Prix”.

Tot din cadrul clubului reşiţean Darius Gruiţă şi Bianca Buzuleac au venit acasă cu o medalie de bronz în urma concursului „Timişoara Open Championship”.

„Acestea sunt doar câteva dintre rezultatele cu care ne mândrim în 2018. Sportivii muncesc zilnic şi sunt convins că anul viitor vom avea şi mai multe medalii. Cu această ocazie doresc să le transmit tuturor sportivilor dar şi celor care s-au implicat în buna desfăşurare a deplasărilor, a conduitei şi a perfecţiunii de care vrem să dăm dovadă, „Sărbători Fericite” şi un „An Nou plin de fericire”. De asemenea, aş dori să mulţumesc şi Primăriei Reşiţa pentru sprijinul acordat de fiecare dată”, a ţinut să precizeze Alex Holecz.

Powered by Jasper Roberts - Blog