Menu

Articol

Studenţii români pot opta pentru o vacanţă de vară în Germania. La muncă!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caras-Severin anunţă  organizarea selecției pentru studenții care doresc să lucreze în Germaniei pe perioada vacanței de vară. Oferta este valabilă pentru minim două luni

La selecţie pot participa studenți cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Caras-Severin, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caras-Severin, Strada Traian Lalescu nr. 17, în vederea înregistrării dosarelor, până cel tarziu în data de 9 februarie (de luni până joi, între orele 8-16.30 şi vineri între orele 8-14). 

Documente necesare: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); fișă de solicitare - Bewerbung  – completată ȋn două exemplare la calculator, printată față – verso și semnată (formularul tipizat și instrucțiunile de completare a acestuia se găsesc pe site-ul A.J.O.F.M. Caras-Severin, https://www.ajofmcs.ro/site/comunicate.html); adeverință de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate); adeverință de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum și instrucțiunile de completare sunt postate pe site-ul A.J.O.F.M. Caraş-Severin, https://www.ajofmcs.ro/site/comunicate.html); trei fotografii tip pașaport; copie permis de conducere (dacă este cazul).

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0255/212160 sau pot fi consultate pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caras-Severin, https://www.ajofmcs.ro/site/comunicate.html.

Powered by Jasper Roberts - Blog