Menu

Articol

Teatrul de Vest Reşiţa s-a alăturat campaniei „Muzică pentru viaţă”. Donaţii pentru copiii bolnavi de hemofilie şi diabet

Autor: 

Teatrul de Vest Reşiţa s-a alăturat campaniei iniţiate de Radio România Reşiţa şi Crucea Roşie Caraş-Severin, pentru sprijinirea copiilor şi tinerilor bolnavi de hemofilie şi diabet, trataţi la Centrul Medical „Cristian Şerban” din Buziaş. Instituţia din Buziaş este unică în România, în această unitate medicală fiind trataţi bolnavi din toată ţara. Campania Radio România Reşiţa şi Crucea Roşie Caraş-Severin durează 7 zile, în perioada 17-23 decembrie, şi se intitulează „Muzică pentru viaţă”. În baza parteneriatului convenit între managerul Teatrului de Vest Reşiţa, Florin Gabriel Ionescu, şi managerul Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea, aseară, teatrul reşiţean a prezentat, în cadrul aceleiaşi campanii,  spectacolul „Gunoierul”, de Mimi Brănescu, regia Iulian Ursulescu, distribuţia: Dan Mirea, Florin Ruicu, Ana-Maria Cizler şi Marius Tudor.

Fondurile donate de spectatori au fost preluate de voluntarii de la Crucea Roşie, în frunte cu preşedintele Crucea Roşie Caraş-Severin, Nicolae Berzescu, şi au fost vărsate în fondurile strânse la „Căsuţa de Sticlă” din Parcul Tricolorului, cartier Govândari, unde s-a deschis studioul mobil al Radio România Reşiţa. Voluntarii de la Crucea Roşie, împreună cu administratorul Teatrului de Vest Reşiţa, Adrian Popa, s-au deplasat la „Căsuţa de Sticlă” şi au predat cei aproximativ 1000 de lei, pentru tratamentul copiilor şi tinerilor de la Centrul Medical „Cristian Şerban” din Buziaş. 

Powered by Jasper Roberts - Blog