Menu

Articol

Training - „Aleșii locali PSD la primul mandat”

Autor: 

La inițiativa europarlamentarului Victor Negrescu, în colaborare cu Marius Bălean, președinte PES Caraș Severin și consilier local PSD, ieri, la Reşiţa a avut loc o întâlnire în cadrul trainingului „Aleși locali PSD la primul mandat". Trainingul a fost organizat la sediul județean PSD Caraș Severin, prin organizația județeană PES activists Caraș Severin. În cadrul acestui training au fost abordate teme legate de legislație, organizarea și funcționarea consiliilor locale/județene, proceduri uzuale, modalitate de lucru dar și accesarea fondurilor europene.

Scopul principal al acestui demers l-a reprezentat pregătirea aleșilor locali PSD în administrația publică, fapt ce a fost indeplinit cu succes. În perioada următoare, aleșii locali PSD din județul Caraș Severin vor participa și la alte cursuri de perfecționare în exercitarea mandatului de ales local.

„Președintele PSD Caraș Severin, Ion Mocioalcă, prin cuvintele adresate și ceilalți parlamentari cărășeni, care au fost prezenți, ne-au dovedit astfel că înțeleg importanța unui astfel de demers și faptul că aleșii locali care se află la primul contact cu administrația publică au nevoie de un suport solid de cunoștiințe cu privire la activitatea pe care o desfășoară”, a afirmat președinte PES activists Caraș-Severin, Marius Bălean.

Powered by Jasper Roberts - Blog