Menu

Articol

Trei persoane sunt căutate în acest moment de jandarmii montani din Caraş-Severin (UPDATE)

În dimineața acestei zile, 9 noiembrie, jandarmii montani din Văliug au fost alertați în urmă unui apel primit prin sistemul 112, prin care se anunţa dispariţia pe munte a trei persoane. "O persoană de sex feminin a anunțat faptul că soțul său, împreună cu doi prieteni de familie, un bărbat și o femeie, au plecat cu ATV-urile de ieri, din stațiunea Crivaia, și nu s-au mai întors", declară Marius Sandulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

Cei trei căutaţi sunt din Arad, iar ultimul lor apel video a fost înregistrat ieri, 8 noiembrie, in jurul orei 16, atunci când femeia a vorbit cu soțul ei, iar din imagini s-a putut observa că aceștia se aflau în zona Vârfului Nedeia, din masivul Semenic. În aceste momente, jandarmii montani, alături de salvamontiști şi polițiști, se află in căutarea persoanelor rătăcite.

UPDATE, ora 14.20

Cele trei persoane au fost găsite de echipajele de căutători pe traseul Semenic-Botul Calului, la aproximativ patru kilometri de poiana mare. „Cei trei sunt obosiţi şi uşor deshitrataţi. Aceştia s-au deplasat până într-o zonă unde au avut din nou semnal la telefonia mobilă, s-a reuşit să se ia legătura cu ei şi au fost direcţionaţi prin telefon pe traseul „dungă roşie”, echipajele venind în întâmpinarea lor”, a precizat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

Echipajele de căutători au fost formate din lucrători ai Inspectoratului judeţean de Poliţie, postul Văliug, salvamontiştii cărăşeni şi jandarmii montani.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog