Menu

Articol

Trofeul „Gheorghe Ola” la fotbal a fost câştigat de copiii de la „Luceafărul” Cluj

La căpătul celor două zile de fotbal de calitate disputat în Sala Polivalentă din Reşiţa, jucătorii Academiei „Luceafărul” Cluj-Napoca au câştigat Trofeul „Gheorghe Ola”, rezervat jucătorilor născuţi în anul 2008 şi după această dată.

Azi dimineaţă, în ultima etapă a grupei, Luceafărul a învins cu un categoric 6-0 echipa locală CSM Şcolar Reşiţa, antrenor Cristi Bercseny, şi cu maximum de puncte s-a calificat în finala turneului. În cealaltă grupă, Academia „Dănuţ Coman”, din Piteşti, a câştigat cu 2-1 în faţa lui Hidro Râmnicu Vâlcea, într-un meci care conta doar pentru clasamentul final al grupei.  LPF Vaslui a reuşit să câştige, surprinzător, derby-ul grupei, 1-0 cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” şi s-a calificat în finală.

Miercuri seara, într-o atmosferă superbă creată de galeria clujenilor, la care s-au adăugat jucătorii şi antrenorii de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Luceafărul a făcut spectacol în prima repriză, unde micuţul Eduard Pugliş şi-a trecut în cont un hattrick de toată frumuseţea. Vasluienii nu au reuşit decât să înscrie golul de onoare.

În meciul pentru locul III, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” a trecut de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Chiar dacă nu a obţinut niciun punct pe teren, CSM Şcolar Reşiţa merită felicitări pentru performanţa de a se califica la turneul final al competiţiei, la care au participat câteva renumite echipe ale academiilor de fotbal de la noi, în care se investeşte serios. Spre exemplu, campioana din acest an, provine dintr-o academie de fotbal cu un buget anual de peste un milion de euro.

Powered by Jasper Roberts - Blog