Menu

Articol

Ultimele pregătiri pe platoul de pe Dealul Golului, înainte de concertul moldovenilor de la Zdob şi Zdub

A început numărătoarea inversă pentru premiera absolută din viaţa artistică a Reşiţei. Platoul de pe Dealul Golului, cel care străjuieşte semeţ municipiul reşedinţă de judeţ, este aproape gata să fie redat publicului dornic de participa la concertele organizate de Primăria Municipiului Reşiţa cu prilejul zilelor oraşului.

Drumul, de peste trei kilometri, aflat în imediata apropiere a fostei cariere de piatră, care urcă sus pe platou, se află în stare destul de bună ţinând cont de timpul scurt pentru amenajarea lui, apă curentă şi toalete ecologice există, curentul a fost tras, iar astăzi la prânz zeci de oamenii puneau la punct ultimele detalii pentru primirea spectatorilor.

Pentru mulţi, locaţia va fi o adevărată surpriză, ţinând seama de  altitudinea la care este situată şi de peisajul deosebit, În plus, terenul nu este accidentat, iarba a fost cosită, lăstărişul a fost îndepărtat, drumul lărgit şi pietruit, condiţii excelente pentru campare, locuri pentru parcare. Din start, pare un pariu câştigat de primăria locală care intenţionează să organizeze festivaluri rock în viitor.

În premieră absolută, mâine seară vor cânta: The Outsiders, de la 18, Red Flame, 19-20, Cristi Iakab & The Road Band 20-21, Cactus Jack – Serbia, începând cu ora 21, Melmac Riders- Serbia, 22-23, Bucovina, iar de la miezul nopţii, timp de o oră, moldovenii de la Zdob şi Zdub. Seara se va încheia...spre dimineaţă, ora 2, odată cu încheierea recitalului susţinut de Emeric Imre & Jimmi L. Laco.

Sâmbătă, între 10:00 – 18:00, sunt deschise atelierele de custom moto&bike, ateliere tattoo şi este organizat un concurs mountain-bike.

Powered by Jasper Roberts - Blog