Menu

Articol

1 Comentariu

„Urgenţă naţională: demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă”, este de părere Valeria Schelean-Şomfelean

Valeria Schelean-Șomfelean

Miercuri, de la ora 14, deputaţii şi senatorii vor vota moţiunea iniţiată de liberali împotriva „Guvernului Dragnea-Dăncilă”, o moţiune care are puţine şanse să treacă, în condiţiile în care PSD-ALDE deţine majoritatea parlamentară.

Consecventă principiilor sale expuse nu de puţine ori în presă, deputata PNL de Caraş-Severin, Valeria Schelean-Şomfelean este de părere că: „Doamna Viorica Dăncilă trebuie demisă, deoarece nu are nici curajul și nici puterea să se opună deciziilor arbitare ale șefului său de partid. Guvernul Dăncilă face politica partidului, în funcție de nevoia șefului de partid, nu de nevoile oamenilor! Au trecut aproape doi ani de la preluarea guvernării și PSD-ALDE nu a făcut nimic bun pentru români. Dar, în schimb, fac, zilnic, câte ceva pentru ei. Lucrează zi de zi pentru deziderate strict personale și care sunt contrare așteptărilor românilor! De aceea DEMITEREA GUVERNULUI DRAGNEA-DĂNCILĂ REPREZINTĂ O URGENȚĂ NAȚIONALĂ!"

Valeria Schelean-Şomfelean mai spune că la votul de miercuri, așteaptă un gest de responsabilitate din partea fiecărui parlamentar, care a jurat solemn că-și va îndeplini cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor!

Comentarii

scapati ne de ciuma rosie, si aduceti tara asta pe un fagas normal. eliminati pensiile speciale pentru toate categoriile de oameni, reduceti va salariile si indemnizatiile voastre, eliminati ajutoarele pentru revolutionari si conduceti tara asta cum trebuie. eliminati creditele externe ce ne maninca viitorul copiilor nostri, aduceti romanii acasa, indreptati legile astea strimbe ale ciumei rosii.

Adaugă comentariu nou

Powered by Jasper Roberts - Blog