Menu

Articol

„Vacanţă în Caraş”, în varianta de iarnă propusă de Valeria Schelean-Şomfelean

Valeria Schelean-Şomfelean

Fascinată de frumuseţile naturale ale Caraş-Severinului, judeţ pe care îl reprezintă pentru al doilea mandat consecutiv în Parlamentul României, deputata PNL Valeria Schelean-Şomfelean a lansat în această vară campania de promovare a Banatului de Munte. Iar obiectivele vizate nu au fost puţine: Gărâna, Văliug, Cheile Nerei, morile de apă de la Rudăria, lacul Ochiu Bei, cascada Bigăr, Clisura Dunării, centrul istoric şi gara din Băile Herculane, Teatrul Vechi din Oraviţa, Poiana Mărului ori muzeul de locomotive cu abur, din Reşiţa.

 „Toate aceste locuri pot fi destinația voastră din această vacanță și vă garantez că sunt locuri unice, minunate și că vă vor încărca de energia de care aveți nevoie! Cred că este de datoria noastră, a oamenilor locurilor, să vorbim despre atracțiile turistice de la noi de acasă. Cred că fiecare poate face acest lucru și astfel putem promova turismul local, valorile noastre, putem ajuta la dezvoltarea localităților noastre. Despre asta vor fi următoarele mele postări. Despre Carașul meu, despre cât de frumos este aici, despre ce lucruri grozave, unice, puteți descoperi aici. Vino în Caraș, vino în vacanță în Caraș-Severin!”, mărturisea atunci deputata liberală.

Zilele acestea, după ce a petrecut Crăciunul cu familia, la Poiana Mărului, Valeria Schelean-Şomfelean a urcat împreună cu familia pe Muntele Mic, pentru câteva zile de relaxare, dar şi de promovare a judeţului pe timp de iarnă.

„Avem locuri minunate, ce pot rivaliza cu cele mai renumite staţiuni montane din ţară şi nu doar. Este nevoie de promovarea lor, de aducerea lor în atenţia amatorilor de sporturi de iarnă. Puteţi face oricare dintre voi, postând aceste locuri pe site-urile de socializare. Pe de altă parte mi-aş dori să se investească mai mult în infrastructura din judeţ, pentru ca astfel de obiective merită să fie cunoscute”, ne-a declarat parlamentarul PNL.

Powered by Jasper Roberts - Blog