Menu

Articol

Vara vine cu serbări la Caransebeş

Autor: 

În perioada 13-15 iulie, în municipiul Caransebeş se va desfăşura a treia ediţie a Serbărilor Verii. Pentru cele trei zile, organizatorii – Organizaţia DJ-ilor, Artiştilor, Muzicologilor Producători şi Interpreţi din Timişoara – au pregătit concerte de promovare a artiştilor din zona Banatului şi lansări de discuri din sfera muzicii populare, uşoare, folk şi rock.

De asemenea, în Piaţa „Gral. Ioan Dragalina” vor avea loc proiecţii pe ecrane cu LED – videoclipuri ale artiştilor prezenţi, concursuri de karaoke cu muzica lansată cu acest prilej, dar şi clipuri publicitare. În perimetrul pieţei vor fi amplasate terase şi chioşcuri ale micilor comercianţi, precum şi un parc de distracţii pentru copii. Publicul din Caransebeş şi din împrejurimi va avea acces gratuit la toate manifestările şi spre toate punctele de interes.

Din donaţiile făcute de comercianţi, organizatorii vor ajuta cu suma de 10.000 de lei un caz social deosebit, care va fi identificat de Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Caransebeş, fără să mai fie nevoie ca spectatorii să facă donaţii directe, aşa cum s-a procedat până acum.

Tags: 

Powered by Jasper Roberts - Blog