Menu

Articol

„Veniţi în PSD!“, este îndemnul lui Ion Mocioalcă către primarii liberali

Ion Tabugan și Aurel Marinescu

Liderul PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, este de părere că în calitatea sa de parlamentar are datoria să se întâlnească cu cât mai mulţi aleşi locali, fie ei primari, consilieri ori reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, în probleme de interes major pentru comunităţile din Banatul de Munte.

Afirmaţia lui Mocioalcă vine în contextul în care primarul Caransebeşului, Felix Borcean, spunea că i s-a propus să devină membru PSD şi că s-a şi întâlnit cu preşedintele social-democraţilor cărăşeni.

„Mă voi întâlni cu orice primar ales, pentru a discuta probleme legate de comunitate şi de judeţ. Cu orice ales interesat de bunul mers al activităţii. Întlnirea cu Felix Borcean, la care se referire, nu a fost singura, ci au existat mai multe şi vor mai fi pentru că în Caransebeş chiar sunt multe probleme rămase nerezolvate de-a lungul anilor. M-am întâlnit şi cu Ioan Popa, primarul Reşiţei şi nu văd unde e problema pe care o ridică alţii”, mărturiseşte Ion Mocioalcă.

Cât priveşte întâlnirile cu primarii, indiferent de culoarea lor politică, preşedintele PSD spune că acestea ar trebui incluse în agenda de lucru a oricărui parlamentar: „N-am condiţionat pe niciun primar de ajutorul pe care eu şi colegii mei l-au dat, sprijinindu-i să întocmească proiecte care să conducă la dezvoltarea localităţii pe care o conduc. Pe de altă parte, invitaţia mea este permanentă ca aceştia să se alture PSD”.

Îndemnul lui Ion Mocioalcă pleacă de la convingerea că primarii conduc nu pe bază doctrinare, ci ţinând seama de necesităţile comunităţii şi că ei îşi cunosc foarte bine interesul.

Powered by Jasper Roberts - Blog