Menu

Articol

Viitorul Caransebeş, al patrulea meci, a patra victorie

Şoimii Lipova – Viitorul Caransebeş 1-2 (0-1)

Autor: 

Continuând parcursul excelent în meciurile de pregătire, Viitorul Caransebeş disputat sâmbătă, 24 februarie, încă un amical, cel de al patrulea, pe terenul sintetic al Stadionului SEGA din Arad, adversară fiindu-i Şoimii Lipova, echipă aflată la mijlocul clasamentului Ligii a III-a.

Prima fază de poartă s-a consemnat în minutul 17, când Avramovici a pătruns frontal spre poarta gazdelor, a pasat înapoi la Stoichescu, însă şutul acestuia a trecut peste transversală.

Gugulanii au înscris în minutul 20, în urma unei recuperări a lui Neagu, care, după ce a combinat cu Avramovici, a trimis în vinclul porţii lipovene o torpilă de la 20 de metri.

După două minute, tot Neagu a pătruns spre poarta adversă, a pasat pentru Stoichescu, însă şutul bun al acestuia a fost respins în corner de portarul gazdelor.

În minutele 37 şi 39, gazdele au beneficiat de două lovituri libere, prima oprită de zidul caransebeşean, iar a doua respinsă de portarul Birăescu.

În repriza secundă, prima ocazie au avut-o gazdele, în minutul 47, când, pe un contraatac rapid, portarul Birăescu a fost depăşit, însă pericolul a fost îndepărtat în ultimul moment de Covăsală.

Gugulanii şi-au mărit avantajul în minutul 63, când Ciucur a centrat perfect de pe dreapta, iar Nicola a reluat de la 8 metri în plasa porţii lipovene.

Gazdele au redus din handicap în minutul 66, după o recuperare în jumătatea caransebeşeană, Birăescu fiind depăşit cu o „scăriţă”.

Oaspeţii mai puteau înscrie o dată în minutul 68, când Neagu a recuperat un balon şi i-a pasat lui Ciucur, însă şutul din careu al acestuia a trecut la câţiva centimetri de poartă. Neagu l-a mai angajat o dată bine pe Ciucur în minutul 77, dar şutul acestuia, de la 8 metri, a fost apărat de portarul lipovean. Gugulanii au mai avut o ocazie de a-şi mări avantajul pe tabela de marcaj în minutul 78, însă şutul lui Nicola, de la 18 metri, a întâlnit bara stângă a porţii adverse.

Ion Bica a trimis în teren garnitura: C. Birăescu, N. Imbre, R. Covăsală, O. Bălan, G. Negrei, C. Stoichescu, C. Bloju, M. Mariţescu, Al. Dumitru, A. Neagu, Al. Avramovici; au mai intrat după pauză Al. Ciucur, Al. Nicola, C. Nicoară şi A. Megheleş.

Următorul amical al caransebeşenilor va avea loc luni, 26 februarie, de la ora 16, pe stadionul din Balta Sărată, când vor juca în compania formaţiei CS Şimian.

Powered by Jasper Roberts - Blog