Menu

Articol

Violenţe în Liga a IV-a la fotbal! „Centralul” Roberto Svatsinka şi-a luat un cap în gură la Bozovici!

Autor: 

Meciul de duminică, 30 septembrie, dintre Nera Bozovici şi Viitorul Caransebeş, partidă din etapa a patra a a Ligii a IV-a, a fost oprit la scorul de 0-2, în minutul 72, ca urmare a agresării arbitrului de centru Roberto Svatsinka.

În urma unei faze de joc, pe un atac al gazdelor, Drăgoi, de la Caransebeş, a fost faultat, acesta a ripostat, iar Ion Adamescu, de la gazde, a intrat într-un dialog cu arbitrul, acesta l-a avertizat pe jucătorul Bozoviciului că îi va arăta cartonaşul galben, după care Adamescu s-a apropiat de Svatsinka şi l-a lovit cu capul în gură. Centralul partidei s-a prăbuşit pe gazon, a intervenit şi medicul delegat pentru acest meci, iar după câteva minute în care i s-au acordat îngrijiri, Roberto Svatsinka, împreună cu observatorii Silviu Haramuz şi Marian Meşinschi au luat hotărârea să oprească întâlnirea şi să-i trimită pe jucători la vestiare. Roberto Svatsinka s-a deplasat apoi la Postul de Poliţie Bozovici pentru a depune plângere împotriva lui I. Adamescu.

După cum spuneam, înainte ca acest eveniment să aibă loc, scorul era 2-0 pentru caransebeşeni, prin golurile înscrise de Negoescu, în minutul 17, care a reluat cu capul, de la 6 metri, lovitura de colţ executată de pe partea dreaptă de Nicola, şi de Nicola, în minutul 35, acesta beneficiind de o pasă venită de pe dreapta, de la Nicoară, reluată imparabil, cu latul, de la 10 metri, în poarta lui Apăvăloaei.

Atmosfera s-a tensionat după aproximativ o oră de joc, când faulturile comise de jucătorii ambelor echipe s-au intensificat, totul culminând cu un fault dur asupra lui Negoescu, care a stat minute bune întins pe gazon, atunci creându-se şi un meleu, adversarii ţinându-şi cu greu nervii în frâu şi adresându-şi cuvinte grele unii altora. Pe acest fond, a avut loc şi agresiunea asupra lui Drăgoi, cea care a declanşat conflictul în urma căruia Roberto Svatsinka a fost lovit de către I. Adamescu.

Powered by Jasper Roberts - Blog