Menu

Articol

0 Comentariu

Viorel Lolea a plecat spre Muntele Athos. De acum, poate vin şi victoriile la CSM Şcolar Reşiţa

Viorel Lolea

Preşedintele clubului de fotbal, CSM Şcolar Reşiţa, Viorel Lolea, a plecat într-un scurt pelerinaj pe Muntele Athos pentru a se reculege la mănăstirile de acolo. Din informaţiile noastre, oficialul din Valea Domanului se află cu un grup din care fac parte doi primari din judeţ, precum şi viceprimarul Reşiţei, Adrian Dacica.

Mai mult ca sigur, urmând exemplul lui Gigi Becali, Lolea  nu va sacăpa prilejul de a invoca Divinitatea, de a pogorî bunătatea şi norocul peste clubul din Valea Domanului. Pentru aceasta, dacă va fi cazul, va pupa toate icoanele se va închina la toţi sfinţii pe care pictaţi pe pereţi, pentru ca echipa de fotbal pe care o conduce să depăşească pasa neagră în care s-a aflat în partea a doua a turului. În plus, oficialul reşiţean are motive să se roage şi pentru scaunul pe care stă, care a început să scârţâie rău în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din această ediţie de campionat.

Optimist de felul său, preşedintele încă speră în promovare, deşi diferenţa dintre CSM Şcolar şi Şirineasa este una imensă. Speranţele sale ţin de o minune cerească şi de scenariile fanteziste cu penalizarea, dacă nu chiar cu excludere din campionat, a echipei de pe primul loc al seriei a IV-a din Liga a III-a de fotbal, dublat de un parcurs fără cusur al echipei CSM Şcolar Reşiţa, doar cu victorii până la sfârşitrul campionatului..

Plecarea lui Viorel Lolea pe Muntele Sfânt era previzibilă, în urmă cu două săptămâni el mărturisind că în Valea Domanului antrenorii nu mai ţin conferinţe de presă înaintea etapei din cauza superstiţiilor apărute, culmea, după eşecurile de pe teren propriu, din campionat şi cupă, şi din campionat, în faţa echipei Şirineasa. Acum, el speră ca după incantaţiile rostite în timpul pelerinajului duhurile să fie alungate definitiv.

Powered by Jasper Roberts - Blog