Menu

Articol

VTM 2018. Cea de a doua ediţie a Memorialului Werner Hirschvogel şi-a desemnat câştigătorii (FOTO)

Cei mai buni piloți de viteză în coastă din România s-au confruntat în aceste zile în cea de a patra etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop – Memorialul Werner Hirschvogel. La start s-au înscris 63 de piloţi, iar după antrenamentele de sâmbătă, astăzi, 1 iulie s-a dat startul în cursă.

Surprizele nu au încetat să apară, Andrei Dumitrescu înregistând un nou record, de 2 minute şi 5 secunde, fapt ce nu s-a mai întâmplat de ani de zile pe Valea Domanului. Acesta a înregistrat timpi foarte buni chiar din timpul manşelor de sâmbătă. Mihai Leu, la bordul unui bolid Ferrari 458 Challenge, a reuşit primul loc pe podium, iar reşiţeanul Andrei Precup, cel care a revenit după zece ani în concurs, a urcat pe locul al treilea, fiecare la categoria lui. Cei trei piloţi care au urcat pe podiul la categoria Open au fost Andrei Dumitrescu, locul întâi, locul doi a fost ocupat de Simone Tempestini, iar Silviu Dumitrescu, pe locul al treilea.

Ceremonia de decernare a premilor a fost moderată de Dani Oţil, acesta numărându-se printre cei 63 de piloţi ce s-au aliniat la startul celei de a patra ediţie a Campionatului Naţional de Viteză. La eveniment a fost prezentă şi fiica regretatului Werner Hirschvogel, Conny Schindler, care a venit special din Germania pentru această etapă a campionatului, dedicată tatălui său. Aceasta chiar a înmânat premii piloţilor.

Ceremonia de premiere a fost plină de emoţii şi datorită faptului că anul acesta se împlinesc zece ani de când Laurenţiu Moldovan şi-a pierdut viaţa pe traseul din apropierea Reşiţei. Soţia sa, prezentă şi ea la eveniment, i-a oferit reşiţeanului Lucien Hora un premiu special pentru întreaga activitate. Campionatul Naţional continuă cu cea de a V-a etapă ce va avea loc la Sinaia în perioada 21-22 iulie.

Powered by Jasper Roberts - Blog