(P) Dilema lui Mocioalcă: „Cum să stai lângă un «general» care scrie «miau» în loc de «mi-au»?“

(P)

Fostul lider al PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, care în prezent este secretar general al Pro România, se cunoaşte bine cu actualul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Şi nici nu-i de mirare, după 14 ani petrecuţi în PSD de cei doi politicieni, iar la un moment dat se numărau între contestatarii vehemenţi ai lui Liviu Dragnea.

Din informaţiile lui Mocioalcă, Ecaterina Andronescu va veni în campanie în Caraş-Severin, motiv pentru care se întreabă dacă fosta sa colegă de partid se va simţi confortabilă lângă un inspector şcolar general, precum Marius Cornici care, într-o postare pe Facebook, a confundat verbul cu substantivul, spre deliciul cârcotaşilor.

„Cati Andronescu habar nu are lângă cine va trebui să stea când vine în Caraș-Severin. Îmi pare rău că e obligată să fie pusă într-o situație jenantă de către actuala conducere PSD, care, prin numirile făcute, o face pe Cati Andronescu să stea alături de un inspector școlar general care scrie «miau» ca pisica. O compătimesc, chiar îmi pare rău că trebuie să trăiască astfel de momente”, a mărturisit Mocioalcă.

Notă: (P) – Publicitate

PARTIDUL PRO ROMÂNIA, MFC: 41190009