După trei înfrângeri consecutive, CSM Reşiţa întâlneşte în etapa următoare liderul Ligii a II-a

O nouă deplasare, niciun punct luat de fotbaliştii antrenaţi de Leo Doană. E drept, o înfrângere la limită, dar care tot înfrângere înseamnă. La Chiajna, cu mai multă atenţie, după cum mărturisea după meci Cristi Bobar, Reşiţa ar fi putut spera la un meci egal, dar nu mai mult de atât.

Gazdele au înscris puţin după primul sfert de oră, min. 17, prin A. Albu care s-a ridicat peste fundaşii reşiţeni în marginea careului de 6 metri şi a reluat imparabil, cu capul, sub transversala porţii apărată de Zimmemann.

În min. 74 fază aproape identică cu cea de la primul gol, minge venită din lovitură liberă, acelaşi A.Albu s-a ridicat peste apărătorii „aerieni“ ai Reşiţei, reluând cu capul în poartă.

Oaspeţii au redus din diferenţă în min. 87 când C. Cristea a trimis mingea în vinclul porţii dintr-o lovitură liberă executată imparabil de la 20 de metri.

Până la sfârşitul partidei, Vlădia a reluat pe lângă poartă, din 8 metri, iar Zimmermann a salvat şutul plasat al lui Hamzaoui.

După meci, preşedintele grupării din Valea Domanului, Cristi Bobar, ne-a mărturisit: „Se spune că, atunci când nu poţi lua puncte în deplasare, ce mai contează jocul echipei. N-am jucat chiar slab, însă acest lucru nu ne ajută cu nimic şi nici nu putem să ne scuzăm cu absenţele lui Vasiu, Ehmann şi Breşneni, în condiţiile în care am susţinut mereu că rezervele sunt de valoarea titularilor. Am primit goluri din faze fixe, pe fondul neatenţiei fundaşilor.“

CSM Reşiţa: Zimmermann – Danci, Vlădia, Mustăţea, Vădrariu – Poiană, Săulescu, Cristea, Dat – Coman, Ene.

Au mai intrat după pauză: Velici, Acka, debut în echipa reşiţeană, şi Gabriel Lazăr.

În etapa de sâmbătă, 14 septembrie, CSM Reşiţa întâlneşte în Valea Domanului liderul Turris Oltul Tr. Măgurele, singura echipă cu maxim de puncte, 18, după şase etape.

Foto: Miruna Mihancea

Comentarii