Menu

FAQ (Întrebări frecvente)


Pentru a posta anunţuri în ziar, mai întâi trebuie să te înregistrezi ca membru. Intra în pagina Creează cont (link-ul îl găseşti în dreapta-sus, deasupra meniului) şi înregistrează-te. După aprobarea înregistrării, te vei putea loga în contul tău. În caseta User menu din josul paginii (dreapta) vei observa un link cu numele Postare anunţ. Cu ajutorul lui poţi posta anunţul dorit.

Odată cu refacerea site-ului ziarului, vechiul site, care a fost activ vreme de cinci ani (între 2010 și 2015), a fost mutat la altă adresă. Îl puteţi găsi accesând link-ul ZIARUL VECHI, din partea de sus a paginii. Tot conţinutul vechi se află la această adresă. Ziarul nou conţine materialele postate începând din data de 6 mai 2015.

Această mutare s-a făcut din motive tehnice. Vechea bază de date crescuse prea mult în dimensiuni pentru a mai putea asigura site-ului o funcţionare corespunzătoare. Noul site a fost creat pe o bază de date nouă, lucru care contribuie şi la încărcarea cu o viteză mult sporită a conţinutului.

Contul pe care l-aţi creat în perioada primilor 5 ani ai vechiului ziar (2010-2015) a rămas valabil pentru vechiul conţinut şi îl puteţi accesa doar acolo. Dacă doriţi cont în noul ziar, vă rugăm să vă creaţi altul aici. S-a luat această măsură de a nu muta vechile conturi în noul conţinut şi datorită faptului că foarte multe din conturile vechi ori nu mai erau valabile, ori nu mai fuseseră accesate de luni întregi sau chiar ani.

Powered by Jasper Roberts - Blog