În centrul de agrement de la Râul Alb, tineri din toată ţara se bucură de „Atelier 19”

O nouă tabără tematică şi-a deschis porţile la Râul Alb. Începând din data de 10 august, 82 de copii participă la o nouă ediție a taberei naționale de jurnalism, artă fotografică și film, tabără desfășurată sub genericul „Atelier 19”. Alături de cinci lectori, tinerii din toată ţara vor afla secrete în cele trei arte, iar la final, în data de 16 august, aceştia vor fi răsplătiţi de organizatori cu premii.

Această acţiune este cea de-a doua tabără aprobată de Minsterul Tineretului și Sportului pentru Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, după cea de icoane pictate, măști venețiene și olărit, care s-a bucurat de un succes deosebit.

„Pot să mai spun că după „Atelier 19″ vom primi aici, într-o tabără de odihnă, două grupuri de copii de la centrele din Zăgujeni și Bunavestire Caransebeș, iar ulterior, între 24 și 29 august, vom organiza tabăra socială, o inițiativă susținută în totalitate, inclusiv transportul, de Ministerul Tineretului și Sportului”, a precizat Narcis Lazăr, directorul DJST Caraș-Severin.

Comentarii