În vara asta USR nu se distrează. Înfiinţează organizaţii în teritoriu

USR Caraş-Severin are filială şi la Moldova Nouă, acolo unde, pe partea dreapta a eşicherului, liberalii l-au exclus din partid pe preşedintele Adrian Torma, care este şi primar şi, din câte se aude, ia cu el mulţi membri din formaţiunea pe care a condus-o în ultimii trei ani şi jumătate.

Membrii fondatori ai filialei de la malul Dunării au ales o femeie să-i conducă, Doina Vrăjitor, singura femeie de de  la USR Caraș-Severin aflată în această postură. Aceasta provine din mediul ONG. 

Conducerea USR Moldova Nouă este completată de doi tineri, Radoslav Petco – vicepreședinte și Czirko Ștefan – membru în Biroul Local al filialei.

„USR Moldova Nouă își deschide porțile pentru toți cei interesați de o  altfel de politică, oameni care își propun să se implice activ în  comunitatea lor.Conducerea USR Moldova Nouă stă la dispoziţia susținătorilor şi  tuturor cetăţenilor care doresc să adreseze întrebări sau să intre în  dialog cu filiala, pe pagina de Facebook“, se arată într-un comunicat al USAR Caraş-Severin.

Comentarii