La 30 de grade, Anina a făcut un duş rece pe Gloria, cu Ezerişul

Progresul Ezeriş – CSO Anina 9-2 (5-1)

Sâmbătă, 8 iunie, în ultima etapă a campionatului Ligii a IV-a, Progresul Ezeriş a întâlnit pe Stadionul Gloria din Reşiţa pe CSO Anina, partida, disputată pe o căldură sufocantă, fiind dominată în totalitate de echipa gazdă.

Progresul a deschis scorul în minutul 12, prin Marişescu, care a trimis un lob din marginea careului, învingându-l pe tânărul portar Ştefoni.

Băieţii antrenaţi de Rafael Lupu au egalat peste două minute, în urma unui corner executat de Amariei de pe dreapta, mingea a ajuns în cele din urmă la Popa, care, de la 11 metri, a trimis în plasă pe lângă Andrici.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 22, printr-un gol marcat direct din cornerul executat de pe partea dreaptă de Cocoşilă.

Progresul a mai înscris o dată în minutul 30, după o pasă de pe stânga adresată de Ciurea lui Cocoşilă, care a şutat din marginea careului, la colţul lung.

În minutul 33, Rusnac, aflat pe stânga, a pasat în centru pentru Ciurea, şutul de la 18 metri al căpitanului gazdelor poposind în plasa porţii apărate de Ştefoni.

Ultimul gol al primei reprize a fost marcat în minutul 34, de acelaşi Ciurea, care, angajat în adâncime de Marişescu, l-a lobat de la 16 metri pe portarul oaspeţilor.

În minutul 50, Cocoşilă, angajat în adâncime de Sîrbu, a intrat în careu şi a şutat din alergare, ducând scorul la 6-1.

Două minute mai târziu, Simion a pătruns pe dreapta, a centrat în careu, iar Rusnac a reluat în plasă de la 12 metri, în dreapta portarului oaspeţilor.

Gazdele au înscris din nou în minutul 62, în urma unei faze în care Albu a centrat de pe aripa stângă, iar Marişescu a pus latul la 8 metri.

Cei de la Ezeriş şi-au mărit avantajul în minutul 76, în urma unei faze în care Marişescu a centrat de pe dreapta, iar Simion a reluat imparabil, cu latul, în plasă.

În faza imediat următoare, oaspeţii au repus mingea în joc de la centrul terenului, aceasta a fost mişcată, iar Cuzma a şutat direct în poarta gazdelor, surprinzându-l pe Andrici.

Progresul Ezeriş: D. Andrici, F. Guţu, M. Albu, R. Gherghel, M. Curcudel (min. 65, A. Spătaru), R. Ciurea (75, F. Burdan), F. Rusnac, I. Simion (78, P. Corneanu), Al. Cocoşilă (58, I. Budai), H. Marişescu, A. Sîrbu; rezerve: I. Botiz, C. Şodâncă. Antrenor, Adrian Enăşescu.

CSO Anina: I. Ştefoni, S. Jurchescu, L. Fule, A. Pruteanu (46, R. Lupu), R. Rus (63, E. Văduva), A. Savici, D. Gherman, C. Cuzma, D. Amariei, M. Cîrpaciu, S. Popa. Antrenor, Rafael Lupu.

A arbitrat la centru Roberto Svatsinka, asistat la cele două linii de Claudiu Gogu şi Leonard Stoian. Observatori: Marius Popescu, Silviu Haramuz.

Comentarii