„M-am întors la Reşiţa să ajut echipa cu experienţa mea“, mărturiseşte portarul de handbal Shota Tevzadze

La meciul pierdut acasă în faţa echipei CSM Bacau, 30-37, în spatele băncii de rezervă a reşiţenilor l-am întâlnit pe georgianul Shota Tevzadze, care a trăit din plin meciul. La cei 38 de ani, Shota este pregătit să reintre în poarta echipei CSM Reşiţa, după o întrerupere de trei ani. Deocamdată, acest lucru nu este posibil, din cauza formalităţilor de tot felul, însă el speră ca totul să se rezolve în cel mult o lună.

„Sunt aici, numai că nu am primit încă actele care îmi dau drept de joc. Am revenit la Reşiţa, fiind convins că pot ajuta echipa să aibă rezultate bune în campionat“, a mărturisit jucătorul georgian.

Shota Tevzadze crede că echipa antrenată de Ilie Vaidasigan va creşte de la meci la meci, iar înfrângerea de pe teren propriu cu CSM Bacău, la şapte goluri diferenţă, nu este concludentă pentru ceea ce poate oferi în continuare CSM Reşiţa.

„Echipa este bună, am văzut-o şi în meciurile amicale. Scorul pe care îl vedem pe tabelă la sfârşitul meciului cu Bacău nu reprezintă valoarea ei. Diferenţa dintre cele două echipe nu e chiar atât de mare, dar se mai întâmplă să ai zile în care nu-ţi merge jocul. Noi am jucat împotriva unor echipe mult mai bune decât Bacău, iar rezultatele nu au fost ca cel de astăzi. E adevărat, acele meciuri erau amicale şi nu oficiale. În continuare, trebuie să strângem rândurile, să se muncească mai mult la antrenamente, iar atunci vor veni şi rezultatele“, este convins noul portar reşiţean.

Shota Tevzadze a debutat în handbal în urmă cu 21 de ani, 1998, la echipa Shevardeni Tbilisi, unde a jucat mai mulţi ani, apoi s-a transferat la Panelinios Atena, după care a început lunga aventură în handbalul românesc: Ştiinţa Bacău, Adrian Petrea şi CSM Şcolar Reşiţa, HC Odorhei, CSM Focşani şi din nou la Reşiţa. Campion European Universitar cu Universitatea Tehnică a Georgiei.

Comentarii