Mai mulţi şoferi din Caraş-Severin au rămas fără permise de conducere

amenzi

Aparatele radar amplate zilele trecute pe mai multe sectoare de drum din judeţ au surprins şi de această dată conducători autor care nu respectă viteza legală. Polițiștii au aplicat 417 sancțiuni contravenționale și au reținut 24 de permise de conducere.

„Astfel, duminică 11 august, în jurul orei 13.18, pe DN 68, în localitatea Bucova, un conducător auto, de 32 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autovehicul cu viteza de 126 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional și s-a luat măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pe 90 de zile”, spune Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Alte şase infracțiuni la regimul rutier au fost descoperite de poliţişti, printre care, la Moldova Nouă, o femeie de 41 de ani, din Deta, în timp ce conducea un autovehicul având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.Pe numele acesteia întocmindu-se un dosar penal

Acțiunile polițiștilor cărășeni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive continuă și în perioada 12-18 august 2019, în cadrul acţiunii „SPEED”, desfășurată la nivel european, pentru asigurarea respectării limitelor de viteză maximă, legal admise.

Acţiunea se înscrie în calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (T.I.S.P.O.L.) pentru anul 2019 şi se desfăşoară simultan pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene.

Comentarii