(P) Pro România face băşcălie de discursurile liderilor PSD!

(P)

Foşti colegi de partid, oamenii lui Liviu Dragnea şi Victor Pona îşi dau la gioale în această campanie electorală care, ca să respectăm adevărul, nu este nici pe departe o confruntare de idei, doctrine ori programe privind statutul României în Uniunea Europeană. Mai degrabă, de câteva luni, asistăm doar la atacuri la liderii celor două partide, la acuze reciproce şi la promisiuni deşearte.

În plan local, tonul a fost dat de Luminiţa Jivan, preşedinta social-democraţilor cărăşeni, care şi-a atacat mentorul, Ion Mocioalcă, spunând despre acesta că: „Desigur, e grea viața de opozant și uneori inacceptabilă pentru cei învățați doar să se înfrupte. Aș spune chiar frustrantă, atunci când vezi că lucrurile o iau pe un făgaș bun, proiectele PNDL și CNI sunt finalizate sau în derulare, drumurile se asfaltează și nu oricum, magistrala de gaz va intra în linie dreaptă pe Valea Carașului și Clisura Dunării, deci sunt evidențe la care acest domn nu a avut nicio contribuție“.

În replică, secretarul general al Pro România a ironizat-o pe Jivan: „Spre deosebire de dumneavoastră și alte persoane din generația căreia îi aparțineți, eu știu ce înseamnă să fii în opoziție, din acest motiv asumându-mi din nou această condiție. Pentru că eu știu tot ceea ce s-a întâmplat în perioada 2005-2012. Aveați alte preocupări în acea perioadă și, trebuie să recunosc, făceați o cafea destul de bună“.

De la faza pe cartier, „competiţia“ s-a mutat la etapa naţională şi pe paginile de socializare, unde în aceste zile circulă un filmuleţ legat de discursurile liderilor PSD susţinute în faţa alegătorilor, de care cei de la Pro România fac băşcălie. Un filmuleţ care ne arată cât umor au politicienii noştri.

(Sursa: Facebook)

Notă: (P) – Publicitate

PARTIDUL PRO ROMÂNIA, MFC: 41190009