Rockerii din Poiana Golului au înfruntat tunetele şi fulgerele pentru a cânta alături de U.D.O. şi Kusturica

UDO

Fără îndoială, ultima seară a Custom Reşiţa Festival a fost una de excepţie. Rar se întâmplă ca ploaia să nu sperie publicul, iar concertul de ieri-seară al lui U.D.O. a arătat că cei care ascultă rock, heavy metal sau alte genuri mai grele sunt capabili să facă o mulţime de compromisuri atunci când vine vorba de trupa preferată.

Vremea nefavorabilă a obligat organizatorii să facă schimbări în program. De la o rocadă între trupe şi până la faptul că fiecare recital a fost scurtat, publicul s-a bucurat de toţi artiştii programaţi să urce pe scenă. Dacă cu o seară înainte cei de la Alternosfera, Massive Wagons şi chiar şi John Newman au ridicat lumea în picioare, ieri-seară, U.D.O. a oferit publicului un concert de excepţie, aşa cum mulţi deja preconizau ca o să se întâmple.

Adevăraţii fani au renunţat la umbrele chiar de la a treia piesă, optând pentru a merge în faţa scenei şi a-l admira pe adevăratul artist Udo Dirkschneider şi instrumentiştii săi de excepţie. În ciuda faptului că a declarat, încă de la începutul anului, că durerile la piciorul stâng sunt aproape insuportabile, iar medicii i-au recomandat să nu mai urce pe scenă, prestaţia legendarului rocker a fost impecabilă. Distracţia a continuat şi la Emir Kusturica, lăsându-se cu dans şi voie bună.

În orice caz, cârcotaşii vor discuta mult despre această primă ediţie a festivalului, dar reacţia publicului prezent în cele trei zile a fost una pozitivă. Că pe viitor profilul evenimentului se va mai stabiliza, asta doar organizatorii pot decide, un lucru bun fiind acela că rockerii fac deja planuri pentru anul viitor.

Comentarii