Staicu înscrie de trei ori şi CSM Şcolar Reşiţa urcă pe primul loc al clasamentului

A fost nevoie de 23 de etape pentru ca jucătorii antrenaţi de Leo Doană să urce în fotoliul de lider al seriei a IV-a a Ligii a III-a la Fotbal. Acolo sus, cineva iubeşte echipa din Valea Domanului şi face în aşa fel încât celelalte pretendente la promovare în liga a II-a să clacheze atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. Să ne amintim că, la un moment dat, Şoimii Lipova avea un avantaj de 14 puncte faţă de CSM Şcolar, iar acum e la un punct în spatele echipei reşiţene.

Astăzi, pe o vreme urâtă, cu 7 grade Celsius în termometru şi o burniţă enervantă, reşiţenii au întâlnit pe teren propriu Cetate Deva, o echipă care luptă să evite retrogradarea, dar care, în urmă cu două etape, învinsese în deplasare Metalurgistul Cugir, scor 3-2.

Meciul a început cu posesia oaspeţilor şi cu apatia gadelor. Pe acest fond s-a deschis scorul în min. 21. Banac a gafat în suprafaţa de pedeapsă şi din duelul de unu la unu, Bactăr a fost penalizat cu o lovitură de la 11 m. A înscris Mario Boldea, cu un şut plasat în stânga lui Zimmermann: CSM Şcolar Reşiţa-Cetate Deva 0-1.

Contrar aşteptărilor, tot oaspeţii au pasat mai mult, reşiţenii părând fără orizont. Şi dacă tot am vorbit de acel cineva care iubeşte echipa reşiţeană, în min. doi al prelungirilor primei reprize Velcotă a recuperat o minge pe partea dreaptă şi l-a servit bine pe Marius Staicu care a relut în poartă pentru 1-1.

În partea secundă a întâlnirii, Reşiţa a pus stăpânire pe mijlocul terenului, drept pentru care, în min. 62 tabela arăta 2-1 în favoarea ei, prin golul înscris de acelaşi Marius Staicu la o minge centrată de Ene  Daniel de pe partea stângă.

Încurajaţi de mica, dar inimoasa galerie şi de rezultatul existent, gazdele au înscris din nou în min. 85, Staicu reluând pentru a treia oară în gol o pasă venită de la Bogdan Szijj, stabilind rezultatul final 3-1.

CSM Şcolar Reşiţa: Zimmerman – Szijj, Bactăr, Banac, Vadasis – Velcotă, Toma, Bresneni, Vădrariu – Staicu, Ene Daniel.

Au mai jucat: Babei şi Roşca.

Cetate Deva: Raţ- Jude, Dina, Pascu, Radak – Mărmăneanu, Cocan, Mirică, Boldea – Tegbo Dum Mene Best, Lupu.

În clasamentul seriei a IV-a, şefia a fost preluată de CSM Şcolar Reşiţa – 47 p, urmată de Şoimii Lipova 46 p, ACS Dumbrăviţa 45p, Metalurgistul Cugir 44 p şi Gloria Lunca Teuz Cermei 43 p.

Comentarii