Torma a fost exclus din partid pentru rezultatele unor alegeri la care nici nu a participat!

A fost sau nu exclus Adrian Torma din Partidul Naţional Liberal? După hotărârea luată trecută de Biroul Permanent Judeţean, Torma este istorie. O istorie care a ţinut mai puţin de 30 de zile pentru că, acum două zile, a primit un SMS prin care este înştiinţat să se prezinte la şedinţa Comitetului Director Judeţean, din 18 iulie, unde pe ordinea de zi sunt trecute propunerile de excludere din partid a sa şi a primarului comunei Grădinari, Ovidiu Filca.

Ex-liberalul, conform Deciziei BPJ, s-a frecat la ochi, şi-a ciupit nasul şi urechile să fe convins că el era adrisantul SMS-ului, apoi a realizat că totul este adevărat, întrucât, din necunoaştere statutului ori din prea mult exces de zel, colegii săi cu funcţii în PNL săriseră peste o etapă importantă în desăvârşirea excluderii.

Comitetul Director Judeţean, din care fac parte primari, viceprimari şi preşedinţii de organizaţii locale, ar fi trebuit să se întrunească imediat după decizia luată de BPJ pentru a discuta propunerea excluderii sale, ceea ce nu s-a întâmplat până acum.

Şedinţa DRJ se ţine în Căminul Cultural din Soceni, şi nicidecum la Reşiţa ori într-un oraş condus de liberali, ceea ce îi ridică un nou semn de întrebare lui Torma, care nu ştie ce să facă: să se prezinte sau nu.

Trebuie menţionat că Torma a contestat măsura excluderii sale la Curtea de Arbitraj a partidului, însă nici până astăzi nu a primit un răspuns.

Ca o pată de culoare, între alte acuzaţii aduse se regăseşte şi cea referitoare la neimplicarea în campania electorală şi la rezultatele total nesatisfăcătoare în alegerile din 26.06.2019, în loc de 26.05.2019. Ceea ce l-a făcut pe Torma să exclame: „Cum să fii exclus din partid pentru rezultatele unor alegeri la care nici nu am participat?”

Comentarii