Un bărbat şi-a împuşcat din greşeală fratele la o partidă de vânătoare

Aseară, 14 august, în jurul orei 22.20, un bărbat a sunat la 112 pentru a anunţa că şi-a împuşcat din greşeală fratele în vârstă de 16 ani. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului pentru a elucida cazul. Din datele IPJ, victima a fost transportată la spital, unde din păcate a decedat ulterior.

„Din primele verificări a rezultat faptul că în data de 14 august, apelantul, un bărbat de 27 de ani ar fi plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său și cu încă un bărbat, la vânătoare, într-o zonă situată între localitățile Iaz și Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deținută legal de acesta. Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din mașină împreună cu fratele său, și s-ar fi poziționat într-un lan de porumb, cu scopul de a aștepta vânatul”, spune Alina Boieru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Bărbatul ar fi observat mișcare în lan și crezând că este vânat, ar fi tras cu arma de vânătoare în direcția respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împușcat. La faţa locului s-a stabilit şi faptul că bărbatul deţinea legal arma, iar poliţiştii au ridicat toate probele găsite, urmând să se continue cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Comentarii