Stare de şoc la UCM Reşiţa! Un nou val de concedieri şi şomaj tehnic!

De: 
MATEI MIRCIOANE
24 aprilie 2015 - 17.30

UCM ReşiţaDeclaraţiile dătătoare de speranţe, al directorului şi liderului de sindicat de la UCM Reşiţa, cum că nu se vor face concedieri în această primăvară, nu au asigurat liniştea angajaţilor decât pentru o săptămână şi o zi. Astăzi, administratorul judiciar al UCMR, Remus Borza, a decis că 300 de angajaţi, din 1300, vor fi concediaţi din data de 1 iunie, a.c.

Anina, în viitor!

De: 
MATEI MIRCIOANE
23 aprilie 2015 - 20.55

Anina-Steierdorf - în viitor!Astfel îşi imaginau vizionarii de la începutul secolului XX că va arăta unul din cartierele Aninei, Steierdorf, în viitor. Ca în fotografia de mai sus. Nu arată aşa, însă, peste 5 ani, va fi un oraş turistic, cu pârtii pentru sporturi de iarnă şi cu mii de pensiuni şi hoteluri, sunt de părere edilii oraşului şi cu partenerii lor germani, sosiţi astăzi în vizită, de la Obersdorf, din landul Bavaria.

Un șofer norocos: singurul angajat pe loc dintre participanții la Bursa generală a locurilor de muncă

De: 
VICTOR NAFIRU
24 aprilie 2015 - 17.50

În holul Universității „Eftimie Murgu“, din Reșița, a avut loc astăzi Bursa generală a locurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin. Chiar dacă a fost gândită ca o măsură activă de combaterea șomajului, de corelare între cerere și ofertă, și ediția din acest an și-a atins parțial scopul.

Se simțea cu musca pe căciulă și nu a oprit la semnalul polițistului

De: 
SAVA NIKOLICI
24 aprilie 2015 - 13.30

S-a întâmplat la Răcășdia, în noaptea de 23/24 aprilie. În timpul unui control de rutină, polițiștii au vrut să oprească un autoturism, însă șoferul a ignorat semnalul regulamentar al polițistului și și-a continuat drumul. După câțiva kilometri pracurși, acesta a fost oprit.

Bibliotecarii sunt aceia care împrăștie semințele culturii și înțelepciunii

De: 
VICTOR NAFIRU
24 aprilie 2015 - 12.40

Biblioteca Municipală Reșița a marcat prin câteva acțiuni specific Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor, precum Ziua națională a Bibliotecarului. În România, cele două evenimente au fost recunoscute și declarate ca atare prin Hotărârea de Guvern 293 din 2005. O acțiune festivă a avut loc în sala de ședințe a primăriei reșițene unde, elevii Școlii Gimnaziale nr. 8 au susținut un scurt program artistic.

Drept la replică – „Aquacaraş nu are datorii faţă de Primăria Reşiţa!”

De: 
REDACŢIA
24 aprilie 2015 - 12.20

Drept la replică la articolul „Primăria Reşiţa, în pericol să i se blocheze conturile! Primarul Stepanescu arată cu degetul spre Aquacaraş!” apărut în data de 23 aprilie 2015 pe site-ul www.argument-cs.ro

„SC Aquacaraș SA, acuzată de Primarul Mihai Stepanescu că ar fi cauza potențialei blocări a conturilor Primăriei Reșița, face următoarele precizări :

Rufă şi Primăria Reşiţa sunt tot mai aproape să-şi spună: adio şi-un praz verde!

De: 
VICTOR NAFIRU
24 aprilie 2015 - 00.30

Chiar dacă se află pe un liniștitor loc III în Seria a II-a, a Ligii a II-a de Fotbal, Metalul Reșița se străduiește din răsputeri, aidoma unui boxer, să termine „în picioare“ campionatul. Neînțelegerile dintre acționarul majoritar Cătălină Rufă și finanțatorul, Primăria Municipiului Reșița, par să anunțe un divorț iminent în vară.

Primăria Reşiţa, în pericol să i se blocheze conturile! Primarul Stepanescu arată cu degetul spre Aquacaraş!

De: 
MATEI MIRCIOANE
23 aprilie 2015 - 19.50

Mihai StepanescuPrimăria Reşiţa solicită imperativ ca SC Aquacaraş să-şi achite redevenţa aferentă Uzinei de Apă, Staţiei de Epurare şi reţelelor de apă, preluate de către această societate deja din anii 2010 – 2011. Conform primăriei reşiţene SC Aquacaraş are de plătit redevenţe de aproape 1 milion de euro pe an, însă timp de 4 ani nu a plătit nimic, iar în toamna anului trecut a plătit o singură rată.

Caraş-Severinul, un judeţ fruntaş în privinţa muncii la „negru“

De: 
SAVA NIKOLICI
23 aprilie 2015 - 16.45

În perioada 14 – 17 aprilie, Inspecția Muncii a efectuat acțiuni de control în toată țara, atât în domeniul relațiilor de muncă, cât și în cel al securității și sănătății în muncă. „Bilanțul“ acțiunilor a fost unul îngrijorător: s-au aplicat amenzi în valoare de peste un milion de lei și s-au făcut patru propuneri de cercetare penală pentru angajatorii care au primit la muncă mai mult de cinci persoane, fără contracte individuale.

O fetiță de patru ani a fost atacată de câinele familiei

De: 
SAVA NIKOLICI
23 aprilie 2015 - 01.00

S-a întâmplat în după amiaza zilei de 22 aprilie, la Doclin unde, o fetiță în vârstă de 4 ani și jumătate a fost la un pas să fie desfigurată de unul dintre câinii familiei pe care bunica ei tocmai îl dezlegase din lanț. Totul s-a derulat fulgerător, fetița se juca cu un cățel, când celălalt câine, aparent fără niciun motiv, s-a repezit la gâtul ei.

Șeful vânătorilor și pescarilor din Caraș-Severin este cercetat penal

De: 
VICTOR NAFIRU
23 aprilie 2015 - 00.40

Mircea CiobanuMircea Ciobanu, directorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Caraș-Severin, care este și consilier județean din partea PNL, este cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, ca urmare a unei plângeri formulată împotriva sa.

NOTĂ: Ziarul online Argument NU este şi nu poate fi făcut responsabil pentru comentariile postate de cititori referitor la articolele apărute. Aceste comentarii sunt resposabilitatea celor care le-au scris şi postat. De asemenea, comentariile care conţin obscenităţi vor fi şterse. Mulţumim pentru înţelegere.

Pentru mai multe detalii, citiţi Termeni şi condiţii

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget