„Îmi bat copilu’ când vreau eu!”

De: 
MATEI MIRCIOANE
12 februarie 2915 - 00.05

Mircea CrişanŞedinţă furtunoasă, ieri, la Consiliul Local Anina, unde consilierii s-au contrazis ori chiar atacat verbal şi pe subiecte în afara ordinii de zi. Unul dintre cei mai gălăgioşi consilieri, care s-a pronunţat în legătură cu orice temă a fost Mircea Crişan.

La un moment dat, Mircea Crişan s-a luat de un tânăr din public care filma şedinţa cu telefonul: „Ia să nu mă mai filmezi! Cine eşti tu a să mă filmezi?! N-am chef să fiu filmat şi să mă pună orice boschetar pe Facebook”. Apoi, a intrat în conflict verbal cu consilierul Ioan Burcaş, pe problema şcolii din colonia Brădet. Ioan Burcaş a susţinut că învăţământul de la acea şcoală este de slabă calitate, profesorii nefiind titulari. Burcaş a mai spus că de câte ori a fost la şcoala din Brădet s-a întâmplat că nu se făceau cursuri. Mircea Crişan, care este din Brădet, a spus: „Noi suntem mulţumiţi de profesori. Fac treabă bună. Copiii învaţă şi procentul de promovabilitate la examenele de evaluare naţională a fost de 50 la sută. Mai bine decât la unele şcoli din Anina. Suntem mulţumiţi de profesori şi de copiii noştri”. Ioan Burcaş i-a răspuns: „Am văzut ce mulţumiţi sunteţi când te-ai dus la şcoală şi ţi-ai bătut copilul acolo, de te-a văzut şi lumea!” Replica lui Mircea Crişan a fost promptă: „Îmi bat copilu’ când vreau eu! Nu e treaba ta! Îl bat, da, ca să nu fie golan. Noi nu vrem să avem copii golani!”

 

Comentarii

Consilierul bate propriul copil ?

Cum de nu sesizeaza nimeni aceasta situatie la Serviciul asistenţă în situaţii de abuz, neglijare, trafic şi exploatare a copilului, sau la Politie ?
Tainuirea unei fapte penale (violenta se pedepsepseste, sau se musamalizeaza)?
Daca Burcas a fost de fata si a vazut cum colegul consilier i-si bate copilul in public, de fata cu alte persoane (dupa cum scrieti in articolul dvs. ca sustine Burcas). Ma intreb de ce nu a intervenit in acel moment cand se aplicau acele acte de violenta copilului?
Sper ca acest articol sa fie citit si de persoane competente sa ia masuri intr-un asemenea caz.
Este imposibil ca oamenii care reprezinta cetatenii unui oras sa dea un asemenea exemplu negativ de comportament in societate.
Felicitari pentru acest articol atat de obiectiv !

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.
Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget