Amenzi pentru nerespectarea legii de autorizare a construcțiilor

De: 
SAVA NIKOLICI
14 aprilie 2015 - 14.35

În cursul acestei luni, lucrătorii Poliţiei Locale Reşiţa a continuat acţiunile de control care au vizat respectarea prevederilor Legii 50/1991 privind autorizarea construcţiilor. De aceste controale nu au scăpat nici persoanele juridice, administratorii de firme, și nici persoane care locuiesc la bloc. Acestea din urmă au fost sancționate pentru modificările făcute în locuință, fără a avea autorizație în acest sens.

În urma verificărilor polițiștii locali au constatat numeroase nereguli, motiv pentru care au acordat amenzi în valoare totală de 4.000 de lei. Cu 1.000 de lei a fost sancționat un locatar care a efectuat lucrări de desfiinţare a unor pereţi de compartimentare a apartamentului situat în Piaţa Traian Vuia, fără a deţine autorizaţie de construire, şi o amendă de 3.000 de lei unei societăţi comerciale pentru amplasarea unei reclame luminoase pe faţada clădirii, de pe Bd. Republicii, fără autorizaţie.

Conducerea primăriei precizează că lucrările de recompartimentare a spaţiilor, de schimbare a destinaţiei unui spaţiu sau amplasarea de reclame luminoase necesită autorizaţie, care se eliberează de către Direcţia de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget