Au tâlhărit un bătrân, iar acum aşteaptă verdictul judecătorului

De: 
SAVA NIKOLICI
21 aprilie 2015 - 13.37

În seara zilei de 19 aprilie, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că unui bărbat i-a fost sustras telefonul mobil şi banii pe care îi avea asupra sa de către doi tineri necunoscuţi. Tâlhari s-au făcut nevăzuți înainte de a ajunge echipajul de poliție la locul faptei.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 71 de ani, în timp ce se afla în zona râului Timiş, a avut un conflict spontan cu B.I., de 23 de ani şi J.B., în vârstă de 21 de ani. Bătrânul susține că tinerii doi l-ar fi lovit şi i-au sustras din buzunar telefonul mobil şi banii pe care îi avea asupra sa.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi în cursul zilei de astăzi, 21 aprilie, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Caransebeş cu propunere de arestare preventivă.

Telefonul mobil a fost recuperat şi predat părţii vătămate, însă cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget