Cei mai buni elevi la limba rromani se întrec la Băile Herculane

De: 
SAVA NIKOLICI
5 aprilie 2015 - 16.40

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin organizează cea de-a XVI-a ediție a Olimpiadei de limba și literatura rromani – etapa națională, concurs ce se va desfășura în stațiunea Băile Herculane. Festivitatea de deschidere va avea loc pe data de 6 aprilie orele 9 la sala de la parterul Pensiunii „Trandafirul Galben” din localitate. După acest moment, va avea loc elaborarea lucrărilor scrise, lucrări ce vor fi evaluate de o comisie centrala, alcătuită din șapte membri, care va lucra sub președinția prof. Univ. dr Gheorghe Sarău.

La ediția din acest an vor participa un număr de 75 de concurenți selectați în urma rezultatelor obținute la faza județeană a acestei olimpiade, elevi din clasele VII – XIII (cu cel puțin trei ani de studiu al limbii rromani efectuați). Concurenții vin sin 26 de județe, plus Municipiul București.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 7 aprilie orele 17, tot la pensiunea Trandafirul Galben din Băile Herculane, în cadrul căreia vor fi răsplătiți elevii care au avut rezultatele cele mai bune.

Delegațiile se vor întoarce în județele de reședință în ziua de 8 aprilie 2015.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget