Cinci tragedii în cele trei zile de Paşte, în Caraş-Severin

De: 
SAVA NIKOLICI
14 aprilie 2015 - 13.05

Anul acesta, sărbătorile pascale în județul nostru au fost umbrite de câteva evenimente nedorite. În primul rând, au fost cele trei accidente de circulație din apropiere de Fârliug, la ieșirea din Cornea și pe șoseaua dintre Obreja și Glimboca, toate soldate cu decesul conducătorilor auto. Un alt bărbat și-a pus capăt zilelor, iar o femeie în vârstă a fost găsită decedată în apartament. A mai avut loc un alt accident de circulație, între Reșița și Bocșa , din fericire, fără victime.

În chiar duminica Paștelui, la un sălaș din apropierea comunei Ramna a fost găsit spânzurat un bărbat în vârstă de 41 de ani. Coriolan A. era o fire mai retrasă, divorțat, iar relațiile cu tatăl său erau mai reci, ceea ce explică faptul că dispariția sa a fost observată la două zile după ce plecase la sălaș, unde avea mai mulți stupi. Din motive știute doar de el, bărbatul a hotărât să-și pună capăt zilelor, el fiind găsit spânzurat cu lanțul cu care lega câinele, chiar de tatăl său, cu care, spun cunoscuții. nu se prea înțelegea.

În altă parte a județului, la Caransebeș, o bătrână de 70 de ani a murit fără ca cineva să-i fi aprins o lumânare la căpătâi. Vecinii au fost cei care au sesizat Ambulanța și pompierii, văzând că femeia nu răspundea la telefon. Pompierii au avut nevoie de o scară pentru a ajunge la apartamentul situat la etajul al doilea al blocului. Din nefericire, bătrâna a fost găsită fără viață în baie.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget