Concediu în cabanele pădurarilor!

De: 
SAVA NIKOLICI
2 mai 2013 - 13.01

Pentru amatorii de petrecere a concediului şi a timpului liber în mijlocul naturii, Direcţia Silvică Reşiţa pune la dispoziţie toate cabanele şi locurile de campare situate în fondurile proprii din judeţul Caraş-Severin.

Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, datorită faptului că DSR a intrat cu locaţiile deţinute în circuitul turistic naţional. Este vorba de cabana de la „Ochiul Bei“, aparţinătoare Ocolului Silvic Sasca Montană, cabana de la Lacul Buhui, din zona de administrare a OS Anina, cabana „Cozla“, aşezată pe malul Dunării, în apropiere de Berzasca, şi de cele de la Cheile Nerei şi de pe Muntele Semenic, precum şi de camparea „7 Izvoare“, de pe Semenic.

Avantajul unui sejur sau concediu petrecut în astfel de locaţii este dat de faptul că amatorii de drumeţii pot să-şi satisfacă plăcerile pe trasee de o frumuseţe deosebită, urmând marcajele spre cantoane silvice, cascade şi păstrăvării.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget