Despre noi

Ziarul online Argument s-a născut din dorinţa de a oferi utilizatorilor de internet informaţiile care îndeobşte se publică în presa tipărită tradiţională, în speţă în ziare. Accesul din ce în ce mai facil la internet poate oferi celor interesaţi ştirile proaspete de care au nevoie fără a mai trebui să se deplaseze la chioşcul de ziare. Cu un singur clic, informaţiile de ultimă ora pătrund în casa ta.

Ziarul (practic, situl web al ziarului) este structurat astfel: ştiri, informaţii, articole, reportaje sau anchete din toate domeniile vieţii judeţului Caraş-Severin. Actualizarea se face în timp real, ceea ce înseamnă că informaţia este publicată imediat după ce ea este primită în redacţie şi redactată. Pentru cititor, acest lucru constituie un mare avantaj, motivul nemaifiind nevoie să fie menţionat aici.

În ziar pot fi adăugate şi alte secţiuni, de aceea, orice sugestie din partea voastră este binevenită. Pentru aceasta folosiţi meniul Contact din partea de sus a paginii.

Vă mulţumim că aţi ales Argument pentru a vă potoli setea de informaţii şi vă aşteptăm să reveniţi zilnic pentru a afla ce se mai întâmplă în judeţul nostru, în ţară şi în lume.

 

REDACŢIA ARGUMENT:

Redactor-şef:
Victor Nafiru - vnafiru@argument-cs.ro

Redactori:
Matei Mircioane - mmircioane@argument-cs.ro
Sava Nikolici - snikolici@argument-cs.ro
Corina Niţu - cnitu@argument-cs.ro

Corespondenţi:
Adalbert Gyuris - agyuris@argument-cs.ro
Vlada Vişatovici - v-visatovici@argument-cs.ro
Erwin Josef Ţigla

Tehnic:
Dorin Buta - dbuta@argument-cs.ro

 

 


NOTĂ: Potrivit art. 206 Cod Penal, responsabilitatea juridică pentru conţinutul articolului aparţine în exclusivitate autorului. De asemenea, în cazul unor agenţii de presă şi personalităţi citate, responsabilitatea juridică aparţine acestora.

Ziarul online Argument NU este şi nu poate fi făcut responsabil pentru comentariile postate de cititori referitor la articolele apărute. Aceste comentarii sunt resposabilitatea celor care le-au scris şi postat.

Copyright © 2010-2015, Argument, ISSN 2457–1067. Toate drepturile rezervate. | Citeste Termenii si conditiile. | Realizat si intretinut de LIDER DESIGN.
Powered by Morgan&Men SEO Consulting - Widget